Educatie

Als bevoegd docent maak ik de vertaalslag van de dierenwereld naar de belevingswereld van kinderen en jongeren.

Het liefst maak ik persoonlijk kennis aan de hand van een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onderwijs

Voor het onderwijs geef ik lessen op maat, naast de vaste lessen die geboekt kunnen worden. Veel vanuit de kerndoelen van het SLO.
 
Ik ben een bevoegd docent voor de vakken dier, NME en biologie.

Ik kan op school langs komen met diverse materialen, of leerlingen komen in mijn leslokaal langs. Daar kunnen ze kennismaken met mijn Dierlokaal dieren. De dieren wonen en blijven op locatie, dit geeft hen de rust die zij verdienen.

Ik heb veel ervaring met diverse keuzevakken binnen Profiel Groen, ook met het CSPE.

Dierlokaal is een CRKBO geregistreerd bedrijf


BSO

Naast school zijn er meer mooie plekken om extra te leren. Graag denk ik mee in de mogelijkheden voor kinderdagverblijven en de BSO om de (vakantie)dagen extra leuk en misschien zelfs leerzaam te maken.

Voor de (vakantie) BSO heb ik een aantal kant en klare workshops. Er bestaat uiteraard altijd de mogelijkheid tot het maken van een workshop op maat.

(Bij)scholing
Soms is het fijn als organisatie of bedrijf een buitenstaander te hebben die mee kan denken, helpt brainstormen en eventueel zelfs workshops op maat kan bieden. Laat ik dat nou ontzettend leuk vinden om te doen.

Dierenwinkels, kinderboerderijen, scholen of andere plekken met een educatieve functie help ik graag.