Agenda

Workshops

Sommige kinderen hebben de pech dat ze nog niet oud genoeg zijn om naar Vonk te gaan, of zij hebben het niveau niet om daar onderwijs te volgen. Voor hen organiseer ik met regelmaat workshops. Dit zijn dagen of dagdelen waar er altijd een thema centraal staat.

In een klein groepje mede dierfanaten leren kinderen meer over dieren.

Ook aan volwassenen wordt gedacht. Regelmatig is er in Dierlokaal een creatieve of diergerelateerde workshop te volgen. Meestal door een ander gegeven.

Inschrijven
Inschrijven kan per mail, telefoon of Whats-App.
Ouders zijn welkom bij workshops, max. 1 ouder per kind. Dit is geen verplichting, het mag als een kind dat prettiger vindt.


Hieronder het aanbod:

**Op aanvraag en op maat**

Help mijn kind wil een huisdier, wat nu? *volwassenen*
Voor ouders die hun kind een dier gunnen, maar geen idee hebben waar te beginnen, welk dier en hoe dan. Een passend advies op maat, passend bij uw persoonlijke situatie en wensen. Alles om wederzijdse teleurstellingen (bij u, uw kind en het dier) te voorkomen.

Graag kijk ik met jullie mee in huis of jullie komen (met of zonder kinderen) langs in Dierlokaal. Ook kan ik meekijken/meedenken als er al een huisdier is, maar dit valt tegen of er zijn vragen en onzekerheden.


Geplande data:

06-07: Zien en horen (6+ jaar)
Samen gaan we de wereld van dieren ontdekken. Dit keer door letterlijk te gaan bekijken hoe sommige dieren zien en te horen hoe hun oren werken. Kinderen gaan ontdekken dat er verschillende manieren van zien en horen zijn.

Via een aantal leuke attributen kunnen wij ons verplaatsen in dieren en ervaar je letterlijk hoe een dier ziet of hoort.

Kosten: € 10,- p.p.
Tijdstip: 10.00 – 11.30 uur

06-07: Dierenclub (vanaf 5 jaar) = vol

14-07: Knutselen met dieren *alle leeftijden*
Voor de echte knutselkinderen, die ervan houden om de wereld te leren begrijpen door er uitgebreid over te knutselen, tekenen, plakken, knippen, kleien, schilderen etc.

Samen bekijken we een aantal dieren. Deze mogen kinderen op hun eigen manier namaken. Er zijn voldoende voorbeelden om de twijfelaars wat op weg te helpen.

In ieder geval gaat ieder kind naar huis met een eigen kunstwerk (of misschien wel meer)

Kosten: € 12,50 p.p.
Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur

27-07: Dierenclub (8+ jaar)